Terugblik 2021 en vooruitblik 2022

01-02-2022

Onze bedrijfsmanager André Kraaijeveld blikt in deze blog terug op een bewogen 2021 en neemt alvast een voorschot op 2022. De teneur is – gelukkig – dat onze werkzaamheden goed zijn doorgelopen én goed blijven doorlopen!

Ook voor ons begon 2021 natuurlijk met strenge coronamaatregelen. Deze maatregelen hebben gelukkig geen invloed gehad op onze werkzaamheden, maar zorgden wel voor een rommelig jaar. Veel medewerkers hebben thuis in quarantaine gezeten.

Druk
Wat betreft ons werk, is het afgelopen jaar heel druk geweest! We hebben veel mooie projecten in de woningbouw en utiliteit mogen verzorgen. Een goed voorbeeld is het project ‘de Griendwerker’ aan de Hakgriend. Hier worden negentien bedrijfsunits gerealiseerd. Op dit moment zijn we nog bezig met deze klus. Daarnaast hebben we voor vier grote luxewoningen de installaties verzorgd. Wat betreft het lopende werk voor onze vaste klanten hebben we ook vooral goed nieuws te melden: dat werk liep gewoon door!

Laadpalen
In 2021 nam de installatie van laadpalen een vlucht. En ook voor 2022 hebben we hier al aanvragen voor. Zoals in zoveel sectoren, ondervinden wij ook hinder van de moeizame levering van onderdelen. Laten we hopen dat daar snel verbetering in komt!

Er was ook sprake van een toename van onze domotica-werkzaamheden in 2021. Door de coronacrisis blijft er meer geld over om woningen te automatiseren. Ook in 2022 zien we alweer een toename in het verduurzamen van bestaande woningen door het aantal vereenvoudigde domotica-installaties.

Medewerkers
Ons personeelsbestand is in 2021 stabiel gebleven. Wel zijn we voortdurend op zoek geweest naar extra handen, maar dat zijn we eigenlijk al jaren. Daar willen we ons dan ook op focussen in 2022: meer medewerkers en uitbreiden! Gezien de hoeveelheid werk, zoeken we al snel twee tot drie nieuwe collega’s. Ben jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures!

Duurzaam
De duurzame trend heeft zich afgelopen jaar ook bij ons laten zien door het veelvuldig installeren van zonnepanelen en voedingen ten behoeve van warmtepompen. Zowel voor particulieren, als voor de woningbouw. In 2022 willen we dit doorzetten: met het installeren van meer laadpalen willen we onze duurzame dienstverlening nog completer maken.

Social media
Niet alleen op werkgebied hebben we ontwikkelingen doorgemaakt. Ons ‘merk’ kreeg ook de aandacht door social media in te zetten. We krijgen leuke reacties en er vloeien ook aanvragen voor opdrachten uit voort! Ons doel is met name hier in de regio nog meer bekendheid op te bouwen. Wanneer je binnen een straal van vijftig tot zestig kilometer een installateur zoekt, moet je gewoon bij Koster Elektrotechniek zijn!

Op 1 januari 2022 was onze dertigste verjaardag: dat is een grote mijlpaal, waar we nog uitvoerig de aandacht op gaan vestigen! Onze orderportefeuille voor komend jaar is goed gevuld: dat is bijzonder en daar zijn we dankbaar voor, zeker in deze tijd waarin veel bedrijven het moeilijk hebben.

2211538-Koster---Social-zonder-template-1200x628-januari-2022psd
Overzicht

Laatste nieuws

Contactgegevens

Naar contactpagina
Sluiten