Trend: installeren van particuliere en zakelijke autolaadpalen

01-09-2021

Steeds meer elektrische rijders kiezen voor een eigen laadstation. Je wilt de accu van je elektrische auto immers zo veilig, zo snel en vooral ook zo goedkoop mogelijk opladen. Het is op lange termijn voordeliger om thuis een laadpaal te laten installeren. Je kan dan laden wanneer je wilt en is er altijd een laadstation beschikbaar!

Deze trend gaat ook niet aan ons voorbij: veel elektrische rijders laten de installatie van de laadpaal door een professional uitvoeren.

Veilig & snel
De veiligste en snelste manier om jouw elektrische auto op te laden is met een daarvoor bedoeld laadstation. Dat is een elektrische installatie die gebruikmaakt van relatief hoge spanning en stroomsterkte. Het kan daarom gevaarlijk zijn om zelf een laadpaal te installeren. Bovendien heb je een aantal certificeringen nodig. Behalve het trekken van kabels en het aansluiten van een laadstation, moeten er ook aanpassingen worden gedaan in je meterkast. Je kunt een oplaadpunt daarom het beste laten installeren door een gecertificeerd installateur.

Wij bezitten over de benodigde certificaten en installeren graag jouw eigen laadstation. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Overzicht

Laatste nieuws

Contactgegevens

Naar contactpagina
Sluiten