Trend: domotica!

26-10-2021

Domotica, huisautomatisering of smart home: steeds meer mensen maken gebruik van slimme gadgets in hun woning. Ben jij geïnteresseerd? Wij helpen je op weg!

Er komen steeds meer slimme gadgets op de markt die het mogelijk maken veel attributen in en rond je huis via een app te bedienen. Muziek afspelen, de gordijnen openen of het licht uitdoen: het kan allemaal met je telefoon. Als Koster Elektrotechniek specialiseren we ons ook steeds verder in de wereld van domotica.

Uitdaging
Voor ons bieden domotica-projecten een mooie uitdaging. Het is de kunst diverse systemen zo goed en zo uitgebreid mogelijk op een eenvoudige manier te laten werken. Er zijn verschillende merken die domotica-systemen leveren. Elk merk heeft zijn eigen kenmerken. Wij maken voornamelijk gebruik van eNET en KNX, maar ook met andere merken zijn we bekend. Sinds kort zijn we KNX-Partner: onze servicemonteur en inbedrijfsteller Wilco Versluis heeft daar zelfs een cursus voor gevolgd.

Compatible
Het voordeel van KNX is dat het met meer dan vijfhonderd merken compatible is: het is een zeer uitgebreid systeem. Met KNX is het mogelijk allerlei verschillende apparaten met één app te bedienen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan geluidssystemen, camera’s, alarmen, verlichting of zonwering. Maar ook het regelen van de temperatuur in huis, het uitlezen van zonnepanelen en het stroomverbruik van diverse apparaten analyseren behoort tot de mogelijkheden!

Wil je meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van domotica? Neem dan contact met ons op.

Koster-Social26oktober-1200x628-zondertemplate
Overzicht

Laatste nieuws

Contactgegevens

Naar contactpagina
Sluiten