30 jaar Koster Elektrotechniek!

22-03-2022

Ooit, dertig jaar geleden, was Koster Elektrotechniek een eenmanszaak. Peter Koster begon op 1 januari 1992 aan de Buitenweistraat in Hardinxveld-Giessendam. Dat was in de loods van de voormalige zakkenhandel Blokland.

Zelf woonde hij in de naastgelegen woning op nummer 6. In die tijd deden we veel onderhoudswerkzaamheden voor scheepswerven. Veerpontjes, kleine werkbootjes en utiliteitsbouw. Onze eerste ‘grote’ opdracht bestond uit de elektrische installatie voor de nieuwbouw van de sportschool in Beneden Hardinxveld, Slank en Fit.

Nieuw pand
Het oude pand aan de Buitenweistraat hebben we in 2001 vervangen voor een nieuw pand. In de loop der jaren zijn onze werkzaamheden uitgebreid. We kregen Woningstichting Hardinxveld als klant, tegenwoordig Fien Wonen, wat voor ons veel onderhoudswerkzaamheden betekent aan huurwoningen en zorgcomplexen.

SEKO
Ook de diversiteit en complexiteit zijn toegenomen. Bijvoorbeeld met de elektrische installaties op passagiersschepen. Daarom hebben we in oktober 2007 ervoor gekozen een aparte BV op te richten. Deze BV, SEKO - Scheeps Elektrotechniek Koster - houdt zich voornamelijk bezig met het verduurzamen van, en de elektrische installaties op diverse schepen.

Mr. Elektrisch
In mei 2016 zijn we vertrokken van de Buitenweistraat, naar een nieuw pand aan de Rivierdijk 350. Koster Elektrotechniek BV en SEKO Scheepselektrotechniek BV zijn klaar voor de toekomst! Samen met ons nieuwe initiatief, Mr. Elektrisch, opgericht in 2022. Mr. Elektrisch staat voor het elektrificeren van het wagenpark door middel van het installeren van laadpalen, zonnecarports en energieopslag met behulp van batterijen. Dit allemaal op basis van leaseconcept. Zo bouwen wij aan de toekomst!

Zoekt u een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor u elektrotechnische installaties in de woningbouw, utiliteitsbouw, industrie en scheepsbouw? Neem dan contact met ons op. Met 30 jaar ervaring is Koster Elektrotechniek een begrip in de regio. Our service is yours!

Overzicht

Laatste nieuws

Contactgegevens

Naar contactpagina
Sluiten