Het 'slimme huis'

Domotica, het 'internet of things', het huis van de toekomst ... mooie woorden, maar wat kunt ú ermee? Voor een goed onderbouwd advies gaat u naar Koster Elektrotechniek.

Meer comfort, veiligheid en efficiency
Domotica houdt in dat allerlei voorzieningen in de woning - verlichting, klimaatbeheersing, beveiliging, maar ook de koelkast, het koffiezetapparaat en nog veel meer - worden aangesloten op internet. U kunt ze dan centraal bedienen met een touchscreen, maar ook via uw smartphone of tablet vanaf iedere plek in huis of daarbuiten. Zelfs vanaf uw vakantieadres!

Wat denkt u van een 'paniekknop' waarmee u in noodsituaties in één keer alle lampen in uw woning inschakelt én een alarmmelding verstuurt? Of energiebesparing door een doeltreffender regeling van verwarming en klimaatbeheersing?

Ook voor seniorenwoningen biedt domotica interessante mogelijkheden.

Infrastructuuraanleg
Laat bij nieuwbouw en renovaties de infrastructuur aanleggen door Koster Elektrotechniek voor optimaal wooncomfort en levensloopbestendige woningen. Wij werken volgens KNX, de wereldwijd aanvaarde standaard voor de automatisering van woningen en andere gebouwen.

Concrete invulling
Koster Elektrotechniek realiseert vervolgens ook alle domoticatoepassingen die u wenst. Maatwerk waar u blij van wordt.

We komen graag een keer langs voor een gesprek.

Bent u benieuwd wat
wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Laatste nieuws

Contactgegevens

Naar contactpagina
Sluiten