Ontzorgen met PV-installaties

25-05-2021

Wij ontzorgen aannemers en eindgebruikers met PV-installaties, tot aan de montage op het dak. Voor de montage werken we samen met vaste partners. Dit specialistische werk luistert nauw door de verschillende montagevormen. Daarbij beschikken deze specialisten over de benodigde veiligheidspapieren.

Met betrekking tot de verschillende systemen moet je denken aan opdak-, indak- en platdaksystemen. Wij werken over het algemeen met full-black panelen, omvormers van zowel fase 1 als fase 3 en optimizers om ieder paneel via een app te monitoren. Deze panelen monteren we zeer strak op het beschikbare dakvlak. Wanneer mogelijk plaatsen we de panelen bij voorkeur aan de Zuid- en Westzijde. Behalve de montage, zorgen wij voor bijpassende voeding. We sluiten de installatie met de juiste vermogens aan op de groepenkast. Op die manier verzorgen wij de veilige en efficiënte teruglevering van de opgewekte energie aan het net.

Grote volumes
Wij zijn ook betrokken bij de plaatsing van grote volumes PV-installaties. Energie-adviseurs organiseren de plaatsing op de daken van bedrijfspanden of bij bedrijven in de agrarische sector. Bij grote volumes denken wij in de orde van grote van tweeduizend panelen. Wij verzorgen de bekabeling en de aansluiting van de omvormers. Deze sluiten we aan op de te leveren compact stations van 630 of 1000 KVA. De stations worden ter plaatse geleverd en vervolgens door de netbeheerder aan het net gekoppeld.

Diverse deel 2 251 kopie
Overzicht

Laatste nieuws

Contactgegevens

Naar contactpagina
Sluiten