Elektrotechnische installaties

Nieuwbouw en renovatie

Gaat u als architect, projectontwikkelaar, bouwbedrijf of ondernemer een uitdagend nieuw bouwproject starten waarin een complexe elektrotechnische installatie moet worden aangelegd?

Weet dan dat dit precies is waar Koster Elektrotechniek groot mee is geworden. En dat dat ook nu nog een belangrijke activiteit is binnen ons bedrijf.

Koster Elektrotechniek is in de loop van de jaren uitgegroeid tot dé expert in totaaloplossingen voor de elektrotechnische beheersbaarheid in gebouwen. Wij zorgen ervoor dat licht, datacommunicatie en beveiliging volledig in de nieuwbouw worden geïntegreerd.

Samen met u werken we graag aan een resultaat dat de verwachtingen van uw klant overtreft. Of het nu gaat om kantoren, bedrijfspanden, agrarische bedrijven, winkelpanden of scholen.

Onderhoud

Aanleg is één ding, maar bestaande installaties hebben ook onderhoud nodig, zodat een goede werking gewaarborgd is en wordt voldaan aan wettelijke eisen.

Zo geldt er een wettelijke periodieke onderhoudsplicht voor veiligheidsinstallaties, waaronder noodverlichtingssystemen, die minstens één keer per jaar moeten worden geïnspecteerd.

Gelukkig hoeft u zich daar geen kopzorg over te maken: vraag Koster Elektrotechniek om dit van u over te nemen. Wij zorgen dat alle periodieke controles, inspecties en onderhoudsbeurten tijdig worden ingepland en uitgevoerd. Zo weet u zeker dat u voldoet aan wet- en regelgeving en beperkt u storingen tot een minimum.


Bent u benieuwd wat
wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Laatste nieuws

Contactgegevens

Naar contactpagina
Sluiten