Certificeringen

Koster Elektrotechniek B.V. is in het bezit van het InstallQ-procescertificaat, een kwaliteitsverklaring op basis van BRL 6000. Daarbij verklaart de certificerende organisatie (KIWA) dat het gerechtvaardigd vertrouwen bestaat dat door Koster Elektrotechniek B.V. verrichtte werkzaamheden aangaande het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties zijn uitgevoerd overeenkomstig de eisen van de BRL 6000. Het certificaat is opgenomen in het Overzicht van erkende kwaliteitsverklaringen in de bouw op de website van Stichting Bouwkwaliteit SBK.

Koster Elektrotechniek B.V. is tevens in het bezit van zegelrecht. Dit houdt in dat wij storingen mogen verhelpen waarbij de hoofdzekering moet worden vervangen en dus het zegel van de hoofdzekeringenkast moet worden verbroken. Na de reparatie mogen wij de hoofdzekeringkast voorzien van een nieuw zegel met een uniek nummer.

Sinds 2021 is Koster Elektrotechniek B.V. ook KNX-Partner. Met dit KNX-partnercertificaat zijn wij in staat de KNX-technologie vakkundig te installeren.

Koster Elektrotechniek B.V. is lid van brancheorganisatie Techniek Nederland en is een Erkend Leerbedrijf (Kenteq).

Bent u benieuwd wat
wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Laatste nieuws

Contactgegevens

Naar contactpagina
Sluiten