Sponsor van sport en goede doelen

22-06-2021

Koster Elektrotechniek is als sponsor betrokken bij verschillende plaatselijke sportverenigingen en goede doelen. Daarom vragen we André Kraaijeveld op welke vlakken de maatschappelijke betrokkenheid wordt getoond!

André: “We hebben verschillende sponsorborden bij sportverenigingen, zoals voetbalvereniging Hardinxveld, Korfbalvereniging HKC en Pensionstal De Watertoren, allemaal in Hardinxveld-Giessendam.”

Goede doelen
“We steunen ook een aantal goede doelen! Om te beginnen de Roparun, waaraan ikzelf als loper deelneem. Met deelname aan de Roparun halen we jaarlijks geld op voor de palliatieve zorg, zodat de laatste levensfase van mensen met kanker dragelijker gemaakt kan worden.” André vervolgt: “Hierdoor hebben we voor hospices in Papendrecht en Gorinchem materiaal kunnen aanschaffen. Nu zijn we bezig een Hospice in Sleeuwijk van de grond te krijgen. Dat is een heel mooi doel, zeker als je er van dichtbij mee te maken hebt.”

Roparun
André: “Omdat wij als Team Steamwork-293 al tien jaar meedoen met de Roparun, hebben we een puzzel laten ontwerpen. Die kan je aanschaffen voor €19,95: heel het bedrag komt ten goede aan de Roparun. Sponsoren hebben de ontwikkelkosten al voor hun rekening genomen!” André vertelt verder: “We hebben zorgcentrum De Lange Wei voorzien van koppelbedden, zodat partners zo lang mogelijk bij elkaar kunnen slapen. Daarnaast steunen we ziekenhuizen met kleurboeken voor zieke kinderen, die langdurig in het ziekenhuis moeten verblijven.”

Plaatselijk sporttalent
André: “Ten slotte steunen we ook een plaatselijk sporttalent. Met verschillende logo’s van lokale bedrijven op de auto verzachten we zo de onkosten. Dan moet je denken aan wedstrijdkosten, reiskosten, hotelkosten en de aanschaf van materialen!”

Overzicht

Laatste nieuws

Contactgegevens

Naar contactpagina
Sluiten