Elektrische installatie L&B

12-05-2021

'Ik zou Koster Elektrotechniek zeker aanbevelen!'

Maikel van Es van De Facilitair Managers heeft de verhuizing van verzekeringsmakelaar L&B in Papendrecht gecoördineerd. Wij hebben de elektrische installatie in het nieuwe pand onder handen genomen. Vanuit die rol hebben wij nauw samengewerkt met Maikel. Hij vertelt over zijn ervaringen!

Maikel: “L&B heeft ons als De Facilitair Managers ingehuurd om hen volledig te ontzorgen bij hun verhuizing. De voorbereidingen voor de verhuizing zijn al in oktober vorig jaar begonnen. Hoewel het nieuwe pand niet ver verwijderd is van de voormalige locatie, kwam er veel organisatiewerk bij kijken. L&B is flink gegroeid en ze zijn van twee kleinere panden naar één groot gebouw gegaan. Tegelijk met de fysieke verhuizing, is hun huisstijl volledig vernieuwd. In plaats van Lukassen en Boer is L&B nu hun ‘nieuwe’ naam. Dat betekende ook dat het nieuwe pand klaar gemaakt moest worden voor die nieuwe uitstraling.”

Ledverlichting
Maikel vervolgt: “En daar heeft Koster Elektrotechniek zeker een rol in gespeeld! Ze hebben de bestaande verlichting vervangen voor Ledverlichting. Behalve dat daarmee een verduurzamingsslag is gemaakt, heeft het pand ook een andere uitstraling gekregen. Het ziet er in het gebouw nu veel frisser en feller uit. Dat sluit heel goed aan bij de status van L&B!”

Flexibel
“Behalve het vervangen van de verlichting”, gaat Maikel verder, “hebben de mensen van Koster Elektrotechniek ook allerhande andere elektrotechnische werkzaamheden verricht. Sommige gepland, sommige op stel en sprong. Dan is het fijn dat je met een flexibele partner te maken hebt!”

Voorbereiding
Maikel: “Wat ik echt heel sterk van Koster Elektrotechniek vond, was dat ze een heel gedetailleerde voorbereiding hebben gemaakt. Ik wist voor aanvang van de verhuizing al precies hoeveel lampen ze gingen vervangen en welk materiaal ze nodig hadden. Dat hebben ze echt tot op detailniveau gepland!”

Samenwerking
Maikel, tot slot: “De samenwerking met Koster Elektrotechniek is mij prima bevallen. Ze hebben zich zeker bewezen! Het zijn kundige mensen die hun beloftes nakomen. We hebben voortdurend goed gecommuniceerd. Wanneer ik hier in de regio een partner in elektrotechniek zoek, ga ik zeker weer naar Koster Elektrotechniek!”

restaurant
Overzicht

Laatste nieuws

Contactgegevens

Naar contactpagina
Sluiten